Травесті-діва Монро зізналася, що спостерігає за політичною ситуацією в Україні, тому будь-які зміни в країні і в своєму житті сприймає тільки зі знаком плюс. У бесіді зі "Знай.uа" вона зазначила, що в послідовності дій президента Володимира Зеленського та його команди бачить тільки позитивний аспект. Також Монро висловила свою думку про нову першу леді, розповіла про важливість майбутнього КиївПрайду і поділилася враженнями про зустріч з Елтоном Джоном.

Поспілкуватися з Монро нам вдалося під час гала-прем'єри фільму "Рокетмен". Це байопік, присвячений музиканту Елтону Джону. Травесті-діва поділилася спогадами, коли вперше почула маестро наживо.

Монро на прем'єрі фільму Рокетмен

"Я була на відкритому концерті Елтона Джона. Це було на Майдані Незалежності в Києві. Спершу вийшов Елтон Джон, а потім виступав Queen. Тоді солістом групи був вперше Адам Ламберт", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Додамо, що це був благодійний виступ музикантів у рамках Євро-2012.

"Концерт Елтона Джона тривав 2 години 20 хвилин. Мені здавалося, що він ще би грав і грав. Я була під великим враженням від нього: невисокий, я б навіть сказала - компактний, якщо так можна висловитися, мініатюрний чоловік немолодий, але лабал так, що здригалася уся площа Незалежності. А в минулому році Елтон Джон приїжджав на Кураж Базар, і я його бачила прям ось поруч. Я відчула його енергетику. Добрий дідусь!" - поділилася спогадами Монро.

Одна з оригінальних фотосесій Монро

Як відомо, Елтон Джон нетрадиційної сексуальної орієнтації і має законного чоловіка. Музикант виступає за права представників ЛГБТ-спільноти. Монро нагадала, що незабаром в Києві відбудеться дуже важлива соціальна акція - щорічний Марш Рівності.

"23 червня буде КиївПрайд. Щоразу він проходить зі скрипом. Я так це називаю, адже все одно все виходить. Якщо враховувати, що на перших прайдах були жертви, а на останніх - все дуже мирно, то ми повільно і впевнено рухаємося до того демократичного суспільства, яке декларують всі політики. Кожна людина має право на мирне зібрання, не порушуючи свободи інших людей. КиївПрайд - Марш Рівності - це такий колективний камінг-аут", - розповіла травесті-діва, яка активно підтримує ЛГБТ-спільноту.

Вона впевнена, що сенс Маршу Рівності в просвітницькій місії.

"Це не весела хода ДрегКвін, стриптизерів, веселих хлопчиків у трусиках. Ні! Це соціальна акція, яких в нашій країні, якщо порахувати за рік, - дуже-дуже багато: і Марш захисту тварин, і та ж Смолоскипна хода в день народження Бандери - це теж соціальні акції", - підкреслила травесті-діва.

Монро завжди готова говорити з журналістами на будь-яку тему, і не стала відмовлятися коментувати політичні зміни в країні. У зірки щоразу є міцне слівце в запасі, щоб висловити свої емоції.

"Я спостерігаю. Поки що нічого не можу сказати в силу того, що я не бачу конкретних дій і указів нової влади. Повернули громадянство Міхеїлу Саакашвілі, і я вважаю, це правильно. Як це так? То роздаємо, то забираємо. Таке враження, що пан сидить і вирішує: дам громадянство, потім заберу. Це несерйозно! Що буде далі - подивимося. Рейтинг Зеленського і його партії тільки зростає. Мені з одного боку це подобається, з іншого - дивує. Він говорить дуже доступною мовою для більшості", - прокоментувала Монро.

Володимир Зеленський на інавгурації

За словами зірки, Зеленський продовжує свою програму як народний президент, близький до людей.

"В його послідовних діях я бачу тільки позитивний аспект. Поки що він не проколовся, і він собі не суперечить - для мене це головне. Я терпіти не можу п*здаболів, які балаболять, а потім в результаті їхні дії повністю суперечать словам. Поки що у Зеленського та його команди все послідовно", - зауважила Монро.

Олена і Володимир Зеленський

Також Монро поділилася думкою і про першу леді країни.

"Перше - перша леді молода. Друге - сучасна. Третє - вона просто не очікувала таких подій і до такої міри виглядає природно в своєму стані розгубленості - це підкуповує всіх. Дуже гарний костюм був у неї на інавгурації. Елегантний. Вона виглядала щаслива, схвильована. Видно, що вона навіть не те, що не готувалася, вона до цих пір не може в це повірити. Знову ж таки, це підкуповує людей. Що буде далі - подивимося", - підсумувала Монро.

Перша леді Олена Зеленська

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро вставила свої п'ять копійок у фінал "Євробачення 2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа", ведучий Артем Гагарін розповів про відхід Зеленського в політику та зміни у "95 Кварталі".

Також "Знай.uа" писав, що Монро розповіла про вільну любов і запросила на КиївПрайд.