Усі ми знаємо Арнольд Шварценеггера, як спортсмена, акторабув навіть губернатором Каліфорнії. Але 71-річна знаменитість не збирається зупинятися на досягненнях та спробував себе зовсім у новій ролі. Голлівудська зірка знявся у кліпі, де зачитав реп.

Про це повідомляє ТСН.

Всесвітня знаменитість Арнольд Шварценеггер, який з сином знявся у фотосесії в стилі вестерн, також отримав новий для себе досвід.

"Залізний Арні" взяв участь у запису пісні та відео австрійського співака Андреаса Габалі. Цей трек виконавець присвятив творчості Шварценеггера. У відео присутні також кадри з молодим Шваргенеггером.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У композиції зірці "Термінатора" дістався приспів, який звучить як реп-рядки: "Я Арнольд Шварценеггер, слухай уважно, копни глибоко і запитай себе, ким ти хочеш бути ...".

Дивіться: Відео з Арнольдом Шварценеггером, яке підкорило світ

Нагадаємо, українка Оксана Оробець виграла турнір Шварценеггера

Як повідомляв раніше Знай.ua, Paramount Pictures опублікувала перший трейлер фільму "Термінатор: Темні долі".

Також портал Знай.ua писав, що Арнольд Шварценеггер на танку розчавив лімузин