На днях доньці відомих голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта виповнилося 13 років. Мама серйозно підійшла до святкування торжества, і закотила Шайло оригінальну вечірку в стилі фільмів жахів.

Джолі вирішила відправити дитину до квест кімнати, стилізовану під будинок серійного маньяка. Як повідомляють журналісти, головна мета гри виявилася зовсім не дитячою - вибратися з кошмарного приміщення і врятувати своє життя. Щоправда, актриса не змушувала доньку проходити через весь жах насамоті, і відправилася на зустріч з убивцею разом з нею.

Варто відзначити, що 13-річна Шайло відрізняється непростою долею, адже з малих років вона замислюється про зміну статі. Кілька років тому вона попросила називати себе Джон і, за деякою інформацією, вже почала приймати чоловічі гормони. На щастя, батьки повністю підтримують дівчинку у її виборі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Анджеліна Джолі втоптала у бруд світову легенду.

Раніше Знай.ua повідомляв, Джолі зізналася, що через постійний стрес у неї виник параліч обличчя.

Також Знай.ua писав, вбита горем Джолі написала заповіт.