Син 71-річної Софії Ротару показав фото знаменитої мами. Про це передає Clutch.

Син знаменитої співачки Софії Ротару — Руслан Євдокименко на особистій сторінці в Instagram опублікував новий знімок своєї мами, який викликав шквал захоплених коментарів, а все тому, що Софія Михайлівна продовжує залишатися найстильнішою знаменитістю серед українських зірок.

У кадрі Ротару зображена біля телефонної будки, судячи з усього дія відбувається в Лондоні. Популярна співачка у модних прямих джинсах і в тільняшці, які доповнила чорним жакетом і білими кросівками. Завершили сильний образ виконавиці сонцезахисні окуляри і акуратна укладка.

Варто відзначити, що Софія Михайлівна виглядає більш ніж гідно, і навіть незважаючи на свій вік, одягає речі, які носять найвибагливіші модниці. Наприклад, прямі джинси, які є писком сезону весна-літо 2019, жакет у чоловічому стилі, кросівки, які вже кілька років не втрачають своїх позицій на модному олімпі і, звичайно ж, тільняшка, яка автоматично перетворює будь-яке вбрання на молодіжне. Слідувати модним тенденціям Ротару допомагає її 17-річна онука Соня, яка вводить бабусю в курс всіх модних новин.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фотографія, яка з'явилася у Мережі, не могла залишитися непоміченою. Шанувальники легендарної виконавиці обсипали її компліментами і захоплювалися її вічною молодістю.

"Софія як завжди на висоті! Дуже гарна і стильна", "Яке щастя бачити нові фото Софії Михайлівни. Гарного відпочинку і здоров'я", "Шикарно!!!", "Вічно молода", "Просто прекрасна! Наша королева", — писали фанати.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару затьмарила Канни витонченою фігурою у неймовірній сукні.

Раніше Знай.uа повідомляв, внучка Софії Ротару підігріла на сонечку ідеальне тіло.

Також Знай.uа писав, Софія Ротару підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.