Зірка серіалу "Татусеві доньки" сфотографувалася у сексуальному вбранні. Про це передає Clutch.

24-річна Ліза Арзамасова, яка здобула найбільшу популярність після ролі Галини Сергіївни у серіалі Татусеві доньки, опублікувала на сторінці в Instagram знімок у вельми спокусливому вбранні. На фото російська актриса позує у білій довгій спідниці і напівпрозорому топі, при цьому видно, що під топом немає білизни, адже Арзамасова стоїть спиною.

"Так. Фото #ИзСундука А я — в Желєзноводську, і тут круто! Завтра, сподіваюся, вже зможу викласти щось з фотографій або сторіз, зроблених тут, а сьогодні вже сиджу в номері. Всім добрих снів", — підписала знімок зірка серіалу Татусеві доньки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім цього, батькова донька поділилася фото в яскравому червоному комбінезоні з глибоким декольте і на високих підборах. Шанувальники були у захваті від обох фотографій, про що і написали у коментарях: "Ви така чарівна, граціозна!!! Як принцеса з якоїсь казки", "Енергетика — міць", "Шикарний костюм, ти красуня", "Витончена і сексуальна".

Нагадаємо, звезда "Татусевих доньок" зробила зачіску Кошового з "Квартал 95".

Раніше Знай.uа повідомляв, Маша Єфросиніна замилувала сімейним фото.

Також Знай.uа писав, померла зірка "Кадетів".