Нещодавно в одному з київських ресторанів відгриміло одне з найяскравіших весіль в історії українського шоу-бізнесу - Потап і Настя Каменських зв'язали себе шлюбом. На торжестві з'явилися багато знаменитостей, у тому числі і колишня дружина репера Ірина Горова.

Як виявилося, Ірині не довелося сумувати в сторонці на весіллі колишнього, адже вона з'явилася там не одна. Її супутником став новий коханий – бізнесменом і юрист Євген Артюхов. Пара не приховувала свої почуття і з радістю позувала на камеру. Фото поцілунку з новим бойфрендом Горова навіть опублікувала у своєму Instagram.

Варто відзначити, що Ірина Горова і Потап перебували у шлюбі 15 років, з 1999 по 2014 рік. У колишнього подружжя залишився син Олексій, і після розлучення вони зберегли дружні стосунки. Ірина навіть спродюссувала кліп "Константа", у якому Потап зізнався у коханні Каменських.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, 71-річна Софія Ротару шокувала новим образом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських і Потап поділилися неймовірно ніжними кадрами.

Також Знай.uа писав, Каменських показала фігуру в спортивному одязі власного бренду.