Популярний актор Кіт Харінгтон, який виконав роль Джона Сноу в культовому серіалі "Гра престолів", проходить місячне лікування від алкоголізму в одній з клінік у Коннектикуті.

З'ясувалося, що фінал серіалу викликав у актора сильний стрес, перевтому і зрив, що призвели до зловживання алкоголем.

Коли Кіт читав сценарій останнього епізоду "Гри престолів", він не міг стримати сліз. В Instagram з'явилося відповідне відео.

У той же час дружина "Джона Сноу" Роуз Леслі всіляко підтримує чоловіка. Його агент підтвердив інформацію про те, що Кіт вирішив взяти таймаут для вирішення особистих проблем.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, актриса Софі Тернер, яка виконувала роль Санса Старк у сазі "Гра престолів", відповіла на запитання про можливість її появи в спін-оффах серіалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, канал HBO представив документальний фільм під назвою "Гра престолів: Останній дозор" (Game of Thrones: The Last Watch).

Також портал Знай.uа писав, що всесвітньо відома кінозірка, виконавиця Санса Старк у популярному серіалі "Гра престолів" Софі Тернер кардинально змінила імідж.