Автор сценарію і виконавчий продюсер популярного міні-серіалу "Чорнобиль" прокоментував чутки щодо плагіату.

Про це Крейг Мейзин написав у Twitter, відповідаючи на питання журналіста, нібито він скопіював роботу знаменитого Павла Ар'є.

Мейзин відповів на звинувачення українського драматурга, мовляв, він навіть не розуміє, про що мова та у чому його звинувачують.

"Ні, я ніколи не читав і не бачив постановок Павла Ар'є, не чув і про "Бабу Присю". На цю сцену мене надихнув момент, описаний в "Голосах Чорнобиля", в якому жінка продовжує доїти корову, а солдат — виливати молоко. Втім, її мова — виключно моя", – написав Мейзин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скрин/Twitter

"Голоси Чорнобиля" – назва, що отримала у перекладі на англійську книга білоруської письменниці і нобелівського лауреата Світлани Алексієвич "Чорнобильська молитва: хроніка майбутнього".

Чорнобиль

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в серіалі "Чорнобиль" американського телеканалу HBO помітили схожість з монологом з п'єси українського драматурга Павла Ар'є "На початку і в кінці часів". Схожість з постановкою помітили в четвертій серії.

Дивіться: Трейлер до "Чорнобиля"

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер вразив світ ще одним талантом. Раптово заспівав.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина кавалера ордена "За заслуги перед Вітчизною", знаменитого актора Юрія Соломіна, Ольга Миколаївна померла у віці 87 років.

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Гри престолів" заінтригувала продовженням мега-популярного серіалу.