26 травня глядачі побачили другий випуск популярного вокального шоу "Голос.Діти".

У другий день на головну вокальну сцену країни вийде дванадцятирічна одеситка Софія Бишова. Дівчину у школі часто порівнюють з її улюбленою шведською співачкою Зарою Ларсон.

Знаменитість надихає дівчинку своєю наполегливістю. Адже зірка колись також брала участь в різних талант-шоу, доки це не привело її на світову сцену.

"Музика грає велику роль у моєму житті. Це не просто хобі, я цим живу. Моя мрія стати всесвітньо відомою співачкою, щоб задавати нові музичні тренди. Проект "Голос. Діти" — це перший крок до моєї мети", — каже юна вокалістка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А десятирічний Єгор Уманець з Одеси прийшов на проект, щоб довести батькові, що на сцені він може досягти таких же висот, як і тато в професії лікаря.

У п'ятому сезоні діти продовжують доводити всім, що їх таланти дуже різноманітні. Так, призер кубку світу з панкратіону (змішана боротьба) Максим Комісарчук з Чернівців хоче на власному прикладі показати школярам, що доклавши зусилля, можна домогтися всього. Хлопчик виконає композицію Ed Sheeran "Perfect". Свої сили на проекті також спробує і семирічна Вероніка Морська.

Крім талановитих дітей глядачі також побачать нові таланти самих суддів. Так, Позитив продемонстує всім свої акробатичні трюки. А Дзідзьо встане на коліна. Але для чого чи перед ким?

Також зірки розкажуть, хто страждав від цькування у школі та доведуть, що боротьба з булінгом - це дуже важлива та необхідна справа сьогодні.

Нагадаємо, всесвітня зірка Арнольд Шварценеггер заспівав у кліпі, який присвятили Залізному Арні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 71-річну Софію Ротару перестали впізнавати фанати. Що сталося з зіркою?

Також портал Знай.ua писав, що запроданка Лобода показала, що замість голосу тренує п'яту точку.