Одне з найбільш популярних шоу "Холостяк" привертає увагу мільйонів глядачів і не лише в Україні.

Крім хороших відгуків творці проекту та його учасники отримують і негативні коментарі. На найпопулярніші питання підписників у соцмережах гості студії Рози Аль-Намри у пост-шоу "Як вийти заміж" дадуть відповідь головні герої "Холостяк 9". Зокрема глядачі вперше дізнаються про найцікавіші моменти, що прописано у контракті учасників.

Микита Добринін

Також учасниці проекту зізнаються, які коментарі зачепили їх найбільше.

Експерти допоможуть розібратися, яку мету переслідують хейтери, і як на них реагувати. А також гості та експерти студії відверто дадуть відповідь на всі гострі питання: чи Правда, що
дівчата приходять на проект за піаром? Чи можна закохатися на камеру? Що прописано в контракті Холостяка? Заборонений секс на проекті?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Традиційно у студі зберуться фіналістки та ті, хто рано залишив шоу. Дівчата розкажуть,як склалося їхнє життя після проетку та що дала їм участь у цій авантюрі.

шоу

Серед гостей до студії завітають колишній холостяк Іраклі Макацарія, а також Олена Лесик, Дмитро Черкасов і Галина
Присташ. А також подробицями життя після реаліті поділяться Ганна Михненко,Марина Кіщук, Наталія Мазур і Ліза Кузьмінська.

Іраклі Макацарія

Хто будує успішну кар'єру, хто знайшов свою любов, а хто насолоджується щастям від народження дитини? І головне – в студії з'явиться Микита Добринін, а також його обраниця Дар'я Квіткова, якій він подарував каблучку та на всю країну зізнався у коханні.

пара

Чи продовжуються їхні стосунки поза проектом?

Про це і не тільки глядачі дізнаються у пятницю о 20 годині на телеканалі СТБ.

Даша Квіткова

Нагадаємо, покинута "Холостяком" Добриніним красуня "заїдає горе"

Як повідомляв раніше Знай.ua, зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Також портал Знай.ua писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.