Забобонні росіяни, переконані у святості померлої співачки Юлії Началовой, повірили в чудодійні властивості землі з її могили.

Шанувальники артистки продовжують приходити на Троєкуровське кладовище, де поховали поп-виконавицю. Як пише портал "Дні.ру", деякі забобонні люди намагаються взяти собі жменю з її могили. Вони вірять, що ця земля позбавить їх від мозолів, сепсису, подагри і діабету.

Вважається корисним додавати землю з могили святого до хворого місця, додавати в чай або суп, а також просто зберігати її вдома біля ікони. Кажуть, що так чинять з землею, яку беруть на могилах батька Максима в Ульяновської області, преподобного Іоанна Затворника Святогірського і духівника Санаксарського монастиря схиигумена Ієроніма.

Між тим заступник голови синодального відділу із взаємин церкви з суспільством та ЗМІ Вахтанг Кипшидзе закликав не створювати "хайп" на трагедії в родині Началовой.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми розуміємо скорботу близьких передчасно покійної Ю. Началовой, а також шанувальників її таланту. Однак вважаємо, що поширення відомостей про так звані чудеса, мироточения, просто ображають її пам'ять. Церква закликає молитися про покійних, а не робити хайп на їх смерті", - цитує його агентство "Москва".