Відомий український репер та продюсер Потап 23 травня одружився на співачці Насті Каменських, після чого пара вирушила у медовий місяць на сонячні береги Туреччини. Весь цей час молодята відверто ділилися найніжнішими і романтичними світлинами зі свого відпочинку, не приховуючи свого кохання вже ні від кого. Фанати великодушно відповідали їм привітаннями та побажаннями щастя і любові.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Нещодавно молодята відправилися кататися на яхті. Красуня Каменських вбралася в суцільний леопардовий купальник, який вигідно підкреслював її апетитні форми, а Потап одягся в білі пляжні шорти. Пара не втрималася від гарячих і пікантних кадрів, сповнених коханням на тлі блакитної води. Продюсер ніжно тримає свою кохану за талію, а дівчина відхилилася назад, закривши очі і насолоджуючись моментом.

"Щастя - це так просто" - підписав фото Потап, пригадуючи слова своєї нової пісні "Константа", в якій він на всю Україну зізнався в коханні Каменських.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях фоловери Олексія пишуть продовження рядків пісні, що вже полюбилась. Зіркові колеги продюсера теж не змогли пройти повз такого фото.

"Виглядаєте дуже круто!" - написав співачка Джамала. А Олексій Дурнєв зазначив, що Потам гарно схуд.

Інші коментарі наповнені радістю за молодих:
"Потап, у тебе дуже гарна дружина", "Дай вам Бог щастя і діточок", "Як же приємно дивитися на взаємну любов і щастя.. так розчулює, стільки позитиву, тепло на душі", "Дружина-красуня", "Так здорово, що ви пара. Будьте щасливі", "Яка крутяцька пара!", "Життя коротке та швидкоплинне, але ми про це не пам'ятаємо і підлаштовуємося під події, які нам не потрібні! Хімії вам довгої і неможливої!", "Зловив русалку", "Щастя в надійних руках".

Нагадаємо, 71-річна Софія Ротару шокувала новим образом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Потап з Каменських влаштували "вечірку року" після весілля.

Також Знай.uа писав, Каменських в облягаючому одязі запалила мережу гарячою фігурою.