Українська співачка, а з недавніх пір і зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра поділилася з шанувальниками тим, як "куражилась" в один із весняних вечорів.

Віра Кекелія
Віра Кекелія

На своїй сторінці в соціальній мережі вона виклала романтичне фото,де тримає квіти, а вітер розвиває її волосся. Кадр Віра підкрипила підписом:

"Всім, хто куражився вчора разом з нами дякую;) ми кайфанули, та й ви теж. Прибігла сюрпризом, подарувала квіти і сфотографувала Марта Адамчук. І наші вечірні танці вам теж сподобаються."

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що Адамчук - учасниця "Жіночого Кварталу" і така увага з боку колеги у вигляді подарованого букету квітів не могла не підкорити шанувальників.

В коментарях фоловери діляться своєю думкою на рахунок такого фото:
"Дякую ще раз за вибух емоцій і за драйв", "Вчора було кайфово, прийду ще", "Віруша, ти ракета. Кожен раз це заряд і натхнення".

Не так давно Кекелія зазивала всі "покуражится", а так само обіцяла цікавий інтерактив.

Вона виклала казково-лялькове фото, яке підписала:

"Танці тривають. Приходьте куражитись. Будемо співати і танцювати разом, хто як може. Як сказав класик: «не треба соромитися»! Проведу з вами інтерактивчик, буду питати зі сцени, яка пісня подобається, а яка-не дуже. Мені цікаво, що ви скажете!"

В коментарях шанувальники захоплювалися красою Кекелії:
"Гарна, як порцелянова лялечка", "Красиві очі", "Погляд такий".

Нагадаємо, що популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Кравець із Квартал-95 розповіла, як розлучилася з дочкою: це було вимушене рішення.

Також портал "Знай.uа" писав, що актриса Скарлетт Йоханссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.