Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи на примірці білосніжних суконь у переддень розкішного весілля. Так, артистка зізналася, що спочатку не хотіла гучного святкування, проте коханий чоловік Влад Топалов наполіг на пишному святі. Варто нагадати, що офіційне одруження парочки сталося ще 25 жовтня, проте тоді Регіна була вагітна сином Михайлом, тому на церемонію запросили лише найближчих людей.

"#Свадьба
Так, це я готуюсь до супер-важливої події. Коли в останній раз я «злізла з пальми 🌴», закохалася в свого Владислава Михайловича і більше не змогла подорожувати без нього! За законом наша спільна подорож 🧳 почалася 25го жовтня (в день народження @vladtopalovofficial ) , ми душевно посиділи всією сім'єю , відсвяткували цю подію і розійшлися по домівках. Про велике весілля я і мріяти не могла , начебто й не особливо хотіла бенкетувати: вагітність, пологи, робота, робота, робота... та й навіщо все це, «зайва трата грошей», - так кажуть мої батьки 🤷🏼‍♀️. Ось я і втратила інтерес до цього чарівного свята, коли кожна дівчинка може відчути себе принцесою 👸😭. Скажу вам по секрету(зараз буду НАХВАЛЮВАТИ) , мій чоловік - справжній лицар! Він наполіг на весіллі і домовився зі своєю сестрою @alina_topalova про організацію #WeddingParty
, тому що знає, хоч зовні я вся така сильна незалежна 💪🏻, але всередині мене живе тендітна попелюшка, яка мріє про ЧАРІВНІСТЬ 🧚‍♀️ І ось сиджу я вибираю найкрасивішу в світі сукню 🙈👸, вже хочеться плакати прямо на фату 👰😭😆, але я тримаюся 💪🏻! 🤣 Якби ви бачили ескізи, ви б теж ридали! А ось , до речі, ми зараз на стадії затвердження сукні, підкажіть , у чому ви хочете мене бачити на весіллі?) 1. Пишне плаття , а-ля білосніжка.
2. Сексі-пексі в обтяжку і з глибоким декольте.
3. Ретро з вуаллю в стилі «Гетсбі»
4. Плаття-сарафан", - не стримала емоцій Тодоренко. Фолловери ж взялися захоплюватися ідеальною парочкою, а більшість проголосували саме за пишну "сукню принцеси".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.