Популярна російська телеведуча Регіна Тодоренко влаштувала сентиментальний дівич-вечір. Дівчина вагітна і готується до весілля з російським артистом Владом Топаловим.

Зірка передачі "Орел і Решка" Регіна відсвяткувала свій дівич-вечір і поділилася з фанатами зворушливими знімками. Вона провела цей вечір з самими близькими подругами, серед яких була і співачка Аліна Астровська та ведуча шоу "Орел і Решка. Шопінг " Марія Ивакова.

Нові знімки Регіна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина зібрала навколо себе близьких і рідних подруг. Вони провели фотосесію в пастельних тонах і квіткових вінках.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Це був неймовірний день! Зустрітися з подругами – це так прекрасно, навіть якщо ми збираємося лише раз на рік.... Я зрозуміла, як важливо обмінюватися жіночою енергією, адже вона зі швидкістю заповнює всі прогалини, наповнює силою і відновлює. Я щаслива, що ви у мене є", - пише дівчина в Instagram.

Крім цього, Тодоренко розповіла про ще одному своєму захопленні – малюванні. З подругами вона організувала цілу художню терапію.

"Мало хто з вас знає, що я обожнюю малювати. Робити будь-яку творчу мазанину – це такий кайф! Я вважаю художню терапію однією з найбільш дієвих для людей, які хочуть від'єднатися від метушливого світу", - пише Регіна.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість анонсувала новий випуск свого шоу "П'ятниця з Регіною". Новою гостею артистки стала російська співачка Поліна Гагаріна.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим. Тодоренко виклала спокусливе фото з Америки.

Як повідомляв Знай. ua, шанувальники розкритикували шоу Тодоренко. Телеведуча анонсувала новий випуск свого шоу.

Знай. ua писав, що вагітна Тодоренко вийшла в люди у чорному, шанувальники спантеличені. Регіна Тодоренко приміряла стильний образ.