У мережі з'явилася інформація, що Філіп Кіркоров видав таємницю Сергія Лазарєва про народження доньки співака. Нещодавно деякі російські ЗМІ повідомили, що можна «впевнено говорити» те, що у Лазарєва народилася донька в травні 2019 року, але він це майстрно приховував. Однак, співак розвіяв чутки в соцмережі. Також, бронзовий призер "Євробачення" розповів історію про те, як він, нічого не підозрюючи, ходив і вибирав м'ясо для пікніка, як також на нього обрушилася раптова новина. Він навіть опублікував фото з сином Микитою.

"Тут як-би мій син показує деяким", - підписав він знімок, на якому хлопчик крутить пальцем біля скроні.

За словами співака, інформація про народженні дочки - маячня.

"Ходжу, вибираю м'ясо для шашлику і тут бах - донька! А чому не двійня? Преса знову краще знає, що відбувається в житті у артистів! Як люди люблять вигадувати щось про моє особисте життя", - відреагував Сергій.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про такі чутки вирішив поговорити і Філіп Кіркоров, повідомляє видання "Обозреватель".

Лазарєв і Кіркоров
Лазарєв і Кіркоров

Артист був дуже здивований бреднями, які поширюються в Інтернеті.

"Все це нісенітниця і маячня", - сказав російський король поп-музики.

Варто відзначити, що в даний час у Сергія вже є син Микита, народжений в 2014 році. Хто є матір'ю хлопчика - невідомо. Утім, у суспільстві давно обговорюють отсуствующую особисте життя пева, так що, швидше за все, малюк з'явився на світ завдяки сурогатному материнству.

Сам Лазарєв, після того, як дав пояснення чутками, повернувся до звичного способу життя і продовжує радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі.

Не так давно виконавець опублікував знімок з машини, в підписі до якого зізнався, що йому подобається спека. При чому написав це на двох мовах: російській та англійській.

Фоловери співака відзначили, що судячи з обличчя не скажеш, що він і справді вірить у своє твердження.

Нагадаємо Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народження Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні коли Топалов і Лазарєв.