Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр зі своїм тренером, танцівницею Яною Заєць, яка брала участь у проекті "Танці з зірками". Так, артистка заодно прорекламувала облягаючий спортивний костюм від дочки Злати, заінтригувавши шанувальників.

"Тренування з @zlayazaya_official в одязі від @mitchellclothing_official", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери взялися коментувати: "Готуєтеся до "Танців з зірками" ?", "Дуже стрункі! 😍😍😍", "Думаю, що готуєтесь до Танців з зірками🤗 ", "Ніколи не дивилася танців з зірками! Але якщо там будете Ви всі випуски передивлюся", "Ви чудові! Танці додають не лише сексуальності) Бажаю Вам жаги у погляді 🔥", "Красуня, струнка, як струна❤️", "Гарно виглядаєте.".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.