Наприкінці грудня тренери проекту “Зважені та щасливі” на СТБ В'ячеслав і Марина Узєлкови повідомили про розлучення. Пара боляче пережила розрив, але, як написала в соцмережі сама Марина, вони залишилися друзями. У квітні зоряний фітнес-тренер приступила до зйомок нового, дев'ятого, сезону шоу, але вже з новим партнером, екс-"Холостяком" Іраклі Макацарія.

Знай.uа” побував на знімальному майданчику “Зважених та щасливих” і першим дізнався про зміни в житті тренера проекту. Як повідомила Марина Боржемська, вона отримала новий паспорт. Після розлучення вона зізналася, що хотіла б повернути собі своє прізвище. Нагадаємо, раніше вона носила подвійне прізвище Боржемська-Узєлкова.

Марина Боржемська

“У нашій ситуації (при розлученні - ред.) я зробила як чоловік. Я пішла, нічого не забираючи з собою, крім дітей. Тому для мене було дуже важливо отримати нові документи", - поділилася Марина.

Вона повідомила, що 30 травня офіційно отримала новий паспорт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я тепер Боржемська! Є паспорт, є права, і я замовила закордонний паспорт - всі документи, які у мене були на подвійному прізвище, я перевела на свою”, - зазначила тренер.

Марина Боржемська та Іраклі Макацарія

Нагадаємо, раніше зірка “Холостяка” розповів про зйомки нового сезону "Зважених та щасливих" на СТБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Іраклі Макацарія показав жорсткі тренування на "Зважених та щасливих".

Також "Знай.uа" писав, що творці “Зважених та щасливих" приголомшили новиною про повернення Аніти Луценко на проект.