Популярна українська актриса і телеведуча Ольга Сумська з'явилася разом з чоловіком на останньому дзвонику молодшої доньки Анни, яка у цьому році закінчує школу.

Відповідні фото з'явилися в Instagram знаменитості.

Сумська у новій публікації розповіла про свято в її родині – молодша дочка закінчила школу. Зірка оприлюднила кілька фотографій і відеороликів, в яких показала, як проходило свято останнього дзвоника.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На одному з відео видно, що Сумська не просто була присутня на церемонії, а й виступила для всіх учнів і вчителів. Компанію їй склав її чоловік, Віталій Борисюк.

Дописники зірки були в захваті від зворушливого вітання у виконанні подружньої пари. Вони засипали компліментами Ольгу і Віталія за такий вчинок і захоплюються їх яскравим виступом:

"Добре школі маму артистку мати! Концерт кожне свято!", "Донечка в папулю, світлої вдалої доріжки у дорослому житті, молодці батьки, діти хороші", "Захоплююся вашою родиною! Здоров'я,щастя і любові вам", "Так зворушливо у мене сльози пішли", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Ольга Сумська закохала мережу фото у вишиванці.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ольга Сумська показала своїх дівчаток і довела дописників до сліз.

Також Знай.uа писав, похмуре фото Горбунова і Осадчої змусило фанатів хвилюватися.