Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя у мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фотографією, на якій вона позує у вишуканій вишиванці.

На фотографії народна артистка позує на вулиці, в якомусь цікавому місці. На ній елегантна рожево-бірюзова вишиванка оригінального фасону та орнаменту з об'ємними рукавами-ліхтариками і коміром. Волосся Ольги заплетене в недбалу косу і укладене на плече, а на її обличчі легкий макіяж. Сумська з легкою посмішкою дивиться в камеру. У підписі до фотографії акторка розповіла про свою любов до вишиванок.

"Я люблю вишиванку! Зі святом, друзі! Вишиванка – це РОЗКІШ! Коли одягаю вишиту сукню чи сорочку - душа співає, завжди гарний настрій, хочеться чепуритися, одягати коралі і відчувати себе справжньою, такою, як колись були наші прабабусі. До речі, старовинних бабусиних сорочок, рушників, напірників і всіляких скарбів у мене багато, як і вишиванок - різних кольорів і фасонів. Я велика поціновувачка вишиванок, бо вони мені личать найбільше. Приємно, що ми дожили до розквіту моди на все національне, так повинно бути, все повертається!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У кожної українки мають бути вишиванки на всі випадки і навіть різні пори року. Взимку одягаю борщівки з чорним і червоним, влітку - легкі лляні і з шовку. Ціную авторські, сучасні вишиті сукні від українських дизайнерів, саме таку, одну з улюблених, як на фото, від @yu_magdych, кольору українських коралів. Це розкіш. Вишиванки стають справжнім гламуром для українських жінок. А є дві рідненькі, які дістались від мами, бабусі, бережу їх, бо дорогі моєму серцю!", - написала актриса.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.