Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове відео, яким вбила на повал фоловерів.

У рекламному ролику, який з'явився в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в абсолютно незвичному образі. Річ у тому, що Каменських рекламує інтимні товари – гігієнічні тампони. У підписі до фото Настя написала:

"Я кайфую, досягаючи нових вершин, ставлячи цілі і домагаючись їх. Зараз насолоджуюся сонцем, морським бризом, а по поверненню додому готова повертатися у робочий режим. Попереду ще стільки цікавого. Саме тому для мене так важливий челлендж #обіцяюзаліто, адже так я можу на своєму прикладі мотивувати вас не зупинятися на досягнутому, а завжди рухатися вперед, самовдосконалюватися і виходити з зони комфорту! Для мене дуже важливо надихати вас на досягнення амбітних цілей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обіцяйте собі не боятися перешкод і йти тільки вперед! У вас все вийде! 1 червня – офіційний старт мого челенджу #обіцяюзаліто, приєднуйтесь до мене та діліться своїми результатами. Розповідайте про найсміливіші цілі на літо у своєму пості і не забудьте додати хештег #обіцяюзаліто і эмоджі. Обов'язково підпишіться на @ob_do_promo_ua, щоб бути в курсі всіх деталей конкурсу та вигравайте круті подарунки. А ми з o.b. підтримаємо вас у досягненні ваших цілей!".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.