Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Так, цього разу артистка опублікувала світлину із загадковим чоловіком та зізналася, що любить його.

"Знайомтеся: Поль! Я його люблю! Він прекрасний музикант!", — підписала фото Могилевська.

У профілі чоловіка у соцмережі також є фото з Могилевською. На світлині вони щиро посміхаються, а він обіймає співачку за талію та стоїть позаду неї.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Сама Наталя Могилевська стверджує, що романтичних стосунків у неї з Полем немає, вона навіть поставила відповідний тег під фото: #нелюбовник. Однак шанувальники не пройшли повз такого інтригуючого допису й взялися коментувати.

"По Наталі відразу видно, що на особистому все ок, вона починає трохи поправлятися і стає все красивішою", "Слава Богу сталося", "Наталю, щастя любить тишу", "Наташка, давай бери його у свої руки, хороший хлопець", "Ви дуже гарно разом виглядаєте", - написали шанувальники зірки в коментарях.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".