23 травня під Києвом відгриміло веселе весілля Насті Каменських і Потапа, на якому побувало безліч українських знаменитостей. Звичайно ж, не обійшлося і без живих виступів зіркових колег, а також запальних танців. Серед інших на святі кохання заспівав і Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, а телеведучий Володимир Остапчук при цьому влаштував "гарячі" танці з "мамою" Вєрки.

Варто відзначити, що Остапчук поділився з шанувальниками тим, що разом з дружиною Оленою відлітає з Києва і дав важливі вказівки всьому українському народу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скічко та Остапчук
Скічко та Остапчук

Не так давно Володимир й взагалі подарував надію українцям, залишивши цікаве послання в соціальній мережі:
"Вже літо? Пиши в коментарі, куди хочеш поїхати цього літа і... Вова вирішить".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На фото телеведучий зі своєю дружиною робить селфі. Очевидно, що пара знаходиться на пляжі. Олена стоїть в рожевому купальнику, вона підняла окуляри на лоб, щоб показати здивований погляд. Сам же Вова просто посміхається в камеру.

В коментарях українці відразу відгукнулися на заклик Остапчука:
"Я теж хочу на море ", "А ми нещасні....живемо в Одесі і у відпустку поїхати нікуди", "Я хочу здати сесію і поїхати головою", " А я хотіла б у будь-яке місце, де можна викупатися у чистій водиці", "А ну і нагадайте мені кудись поїздочку", "В нашій країні тепер все вирішує Вова".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.