Нещодавно в Україні завершився показ реаліті-шоу "Холостяк 9". Фіналістка проекту з Києва Дар'я Квіткова стала переможницею проекту і отримала належну увагу від Микити Добриніна.

Учасниці шоу "Холостяк-9"
Учасниці шоу "Холостяк-9"

Екс-холостяк обрадував відвертим визнанням - вони з Дариною досі разом. Часто такі проекти сприймають тільки, як шоу. Однак як Добринін, так і Дар’я Квіткова підтвердили свої відносини і розповіли, що ще півроку після зйомок повинні були зустрічатися таємно.

Холостяк
Холостяк

Не так давно Добринін виклав історію їх пари на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Це відео було показано на фінальному шоу "Як вийти заміж" і воно переповнене ніжністю, любов'ю і сміхом, які виходять від пари. Але, воно також показує і всі і труднощі, які пройшла пара, пока було необхідно тримати все в таємниці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"«Холостяк». Фінальне пост-шоу. Історія початку наших відносин" - написав Микита Добринін.

У коментарях тут же відгукнулися захоплені шанувальники пари:
"Ой матусі, я подивилася! Обожнюю вас двох. Нехай все буде кохання", "Тільки спробуйте не бути разом! Ви дуже гарна пара", "Розумний чоловік! Нарешті! Вибрав легку, розумну, без комплексів Дашу! Живе і радіє) а Ліля, Софія, сповнені внутрішніх комплексів, які потрібно вирішувати, розуміти, а головне - жити з ними", "Таких дівчат, як Даша зараз дуже мало, вона особлива. Так що нікому її не віддавай.", "Микита, бережіть цю дівчинку! Таких людей зараз вкрай мало. Вона світлий чоловічок, тримайтеся за неї, Даша саме та дівчина, яка зможе зробити Ваше життя щасливим і легкої ", "Дай бог скоро ми станемо свідками весілля".

Варто відзначити, що після того, як вся Україна дізналась про те, що Микита і Даша як і раніше, разом, а сам Добринін вручив Дарині ключі від квартири, пара активно почала постити різні фото і відео разом.

Нагадаємо, Добринін розповів, як живе після шоу "Холостяк": "Їсти вдома нічого".

Раніше Знай.uа повідомляв, "Холостяк" Добринін розповів, як добився успіху.

Також Знай.uа писав, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого.