Відомий російський телеведучий Леонід Якубович порушив правила дорожнього руху на очах у сотень людей. Водночас він відкидає усі звинувачення.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Якубович за кермом Lexus разом з іншими провідними Першого каналу приїхав в столицю Чувашії, щоб взяти участь у благодійній акції до Дня захисту дітей. Очевидці помітили, як він проїхався по тротуару в Чебоксарах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дістатися до місця проведення заходу телеведучому завадив автобус, виставлений посеред дороги для обмеження руху по вулиці. Якубович об'їхав його по тротуару, а потім залишив свою машину на проїжджій частині й попрямував до сцени.

Сам Леонід Якубович всі звинувачення заперечує. Факт того, що він їхав тротуару, назвав "цілковитою маячнею". У прес-службі МВС по Чувашії заявили, що за даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої водій буде притягнутий до відповідальності.

Нагадаємо, скандального російського журналіста відправили до "Чистилища": про Україну забудь.

Як повідомляв Знай. ua, під Закарпаттям сталося жахливе ДТП, одну людину терміново госпіталізували.

Також Знай. ua писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.