Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і відеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, в яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів підписників. Свою аудиторію Івлєєва часто радує новими фото і відеопостами.

Цього разу Настя Івлєєва вирішила показати шанувальникам перший день відпустки. Як видно на фото, телезірка вирушила до моря, і, схоже, не одна, враховуючи два келихи з вином на пікніку. При цьому, море не виглядає теплим, а Настя одягнена досить тепло, як для пляжу. Шанувальники припустили, що Івлєєва вирушила на відпочинок разом з нареченим – репером Елджеєм.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.