Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке вельми здивувало її шанувальників.

Річ у тому, що співачка вирішила показати знімок, зроблений біля величезного кам'яного хреста, який стоїть на площі. Однак, зірка не вказала геолокацію, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, що це за місце. Як видно на фото, Лобода одягнена у все чорне, а на її голові дивний чорний капелюх і круглі темні окуляри. Зірка дивиться в камеру, сидячи біля підніжжя хреста. Лобода вже кілька днів анонсує прем'єру кліпу, який вона презентує у вівторок, 4 червня.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.