Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним кадром з виконавцем Позитивом, позуючи перед виступом на проекті "Велике весілля". Так, артистка вийшла на сцену в абсолютно новому образі, примірявши коротку шкіряну куртку, чорний топ, штани в срібних паєтках, прозору спідню білизну і масивні прикраси.

"А це ми вчора на #большаясвадьба @rusradio_ua 😸", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Костюми просто космос 😻😻", "Вчора дуже класно виступили 🤩🤩 бери ці штани на сольні концерти ) 😅", "Костюм 🤩😍🔥", "космічні Костюми просто 😻😻", "Класні фотки", "Костюм кайф😍😍🔥", "Вчора був нереальний виступ😍😍😍", "господи, та ти з кожним днем все краще і молодше...❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.