Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя поїхала у Львів і похвалилася знімком з прогулянки вулицями міста.

На фотографії телезірка позує в яскравому червоному літньому платті середньої довжини з дуже оригінальним принтом. Катя підняла поділ сукні, відкриваючи щиколотки. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. Осадча стоїть на території якогось замку, де, напевно, щось знімала для своєї програми "Світське життя". У підписі до фото телезірка розповіла, що відкривала літній сезон. "Одного разу у Львові. Відкривали літній сезон в Кавалієрі, вже уп'яте.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.