Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками кумедними фото, які були зроблені в весільному салоні, де балерина вибирала собі весільну сукню. Катя показала всі п'ять образів, які вибирала разом з Катею Осадчою, Андре Таном і Владом Ямою, в рамках програми Світське життя. У підписі до фото Кухар запропонувала шанувальникам вибрати, які з суконь їм подобається більше.

"А яку весільну сукню вибрали б ви? Чи згодні ви з @kosadcha, @vladyama_official і @andre_tan_official, що 5-ий наряд найкращий? Ви можете залишити відповіді в коментарях", - написала Катерина. А шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію балерини.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.