Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке є фрагментом нового кліпу співачки на пісню "Пуля-дура", і яке здорово здивувало її шанувальників.

"Ну як Вам, наше нове творіння, котики? #Пулядура #прем'єра. Повне відео в шапці", - написала Світлана Лобода. У кліпі вона з'явилася в різних вельми пікантних образах, що сподобалося не всім її шанувальникам. Так, в якийсь момент вона читає реп, є моменти, де вона позує в образі ковбойки і навіть повії. Більш того, в кліпі є кілька кадрів "полунички". Однак більшість все ж в захваті від нової пісні та кліпу зірки, і засипають її компліментами в коментарях до відео. Відзначимо, що за кілька годин кліп зібрав на YouTube майже 300 тисяч переглядів.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.