Популярний російський гурт "Ленінград" випустив нову відеороботу на пісню "i_$uss". Режисером кліпу став українець Леонід Колосовський, який створив відео на пісні гурту "Время и стекло".

Новий кліп вийшов на офіційному каналі гурту в YouTube у середу, 5 червня.

У центрі подій молода дівчина, яка вживала заборонені речовини та прийшла в клуб. Вона раптово побачила і відразу закохалася в молодого чоловіка, який нагадав їй Ісуса Христа.

Зазначимо, що ще самому початку відео автори роботи попередили, що не мали на меті образити почуття вірян. За перші кілька годин кліп зібрав вже 700 тисяч переглядів і стрімко набирає популярності в мережі. неоднозначне відео також зібрало понад 14 тисяч дизлайків та 57 тисяч вподобань.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

гурт Ленінград
гурт Ленінград

Нагадаємо, Собчак і Шнуров тероризують Instagram баттлом: ображають один одного у віршах.

Раніше "Знай.uа" писав, що скандальний Шнуров прогнувся під Путіна і вступив до Думи.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Шнуров анонсував розпад гурту гурт "Ленінград", при цьому заявив, що це будуть прощальні концерти.