Співачка Аліна Гросу за останні кілька років зробила величезний прорив в кар'єрі, причому зірка вирішила розвиватися одразу в двох професіях: співачки та актриси.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Навесні артистка випустила одразу три кліпи - трилогію "Дико любила Вову". Але найбільше ажіотажу викликала новина про майбутнє заміжжя співачки - цю радісну новину вона повідомила шанувальникам у соцмережі.

Про це Аліна Гросу розповіла у ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа.

Співачка поділилася подробицями майбутнього весілля та вперше розповіла про свого майбутнього чоловіка Олександра, стосунки із яким довгий час тримала у таємниці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Сашко, Саня ... люблю його так називати. У нас було випадкове знайомство. Потім був етап дружби. Я зрозуміла, що ми на одній хвилі. Саша дуже талановитий. Він бізнесмен. Я їм дуже пишаюся. Для мене було важливо, щоб мій хлопець домагався все самостійно, а не за допомогою багатих батьків, наприклад", - поділилася співачка.

Аліна Гросу з нареченим Олександром

Зіркова наречена також розповіла, як отримала пропозицію руки та серця від свого бойфренда, з яким зустрічалася 4 роки.

"Коханий підготував мені великий красивий вірш, вручив шикарний букет квітів, і я розчулилася. І все це відбулося в новорічну ніч. Все було як в казці"

Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"
Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"

Аліна додала, що весілля відбудеться у італійській Вероні та "намалювала" майбутню весільну сукню, - вірніше сукні, - їх буде дві.

"Весільна сукня ще в роботі. Я її шию, а не купую в весільному салоні. Планую поміняти 2 наряда. Будуть найближчі нам люди. У мене велика сім'я. Я бажаю, щоб всі були присутні в такий важливий для мене момент".

Молодята також обміняються весільними клятвами:

"Твоей навеки стану..." - процитую слова зі своєї пісні. Буде все серйозно і по-дорослому", - резюмувала Гросу.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу з нареченим поділилися зворушливими фото з найромантичнішого міста.

Як повідомляв "Знай.uа", MONATIK показав Києву шоу світового рівня. На концерті був і Володимир Зеленський.

Також "Знай.uа" писав, що фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в особистому житті.