Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі зі знімального майданчика, позуючи в чорному прозорому топіку і блискучих сережках-хрестиках. Так, артистка зізналася, що взяла участь відразу в декількох проектах телеканалу ТНТ, адже незважаючи на весілля, не забуває про улюблену роботу.

"Сьогодні весь день на знімальному😋 а нещодавно відзняли ще кілька програм для @tntmusicru 💕 #смотритескоро 😜
Свята святами, а про роботу не забуваємо:) у вас теж бойово-трудовий настрій?)))", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Ти така крута!❤️", "Красива)", "Так виросла маленька бджілка", "Шикарна🔥", "😍😍😍😍😻😍😍😻😍😻😍😻😍😻😻😍красунечка", "Бомбезна❤️❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.