Останнім часом Наташа Корольова не часто викладає спільні знімки з Тарзаном. Це стало причиною багатьох версій про їх розлучення. Дяянями артистака ошелешила фанатів милою фотографією, на якій сімейна пара посміхалася на всі 32 зуба. А Тарзан вбрався у футболку із зображенням коханої на підтримску її нової пісні.

Важливий привід для радості є – вихід нової пісні Наталії "Символ молодості". До того ж, Глушко нарешті зволив приділити час своїй дружині, замість постійних зустрічей і посиденьок на роботі з іншими жінками.

На перший погляд фото немає нічого дивного, але гострозорі хейтеры придивилися й присоромили Корольової і Тарзана за "запущену" зовнішність.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Приятно когда муж @tarzan___official фанат новой песни #символюности !!! А песня уже звучит в эфире @avtoradioru и скоро появится в iTunes!!!", - написала зірка.

За словами фанів, з їх статусом знаменитості вже давно могли зробити вініри і не ганьбитися перед мільйонами фанатами пожовклими зубами. Крім того, на старих знімках рот стриптизера виглядає білим, а Королева, як ніби соромиться, і зовсім намагається не посміхатися з зубами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Лобода в боді захопила спекотною позою прямо на підлозі: богиня, ох і вогонь.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.