Переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова показала, як проводить час без Микити Добриніна. Про це передає Clutch

У п'ятницю, 24 травня, відбувся фінал 9 сезону романтичного реаліті "Холостяк", в якому Микита Добринін зробив свій вибір. Обраницею героя стала 20-річна киянка Даша Квіткова. Багато шанувальників пари почали задаватися питанням, чи залишилися Микита і Даша разом по завершенні проекту. Обидва тримали у секреті цю інформацію, проте після виходу пост-шоу нарешті зізналися, що залишилися разом.

І ось на сторінці в Instagram Даша Квіткова вперше за довгий час опублікувала фото без Добриніна.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Instagram vs Reality. Вам яка більше подобається?" - написала Квіткова.

"Дивлюся на руку і розумію: "Не може бути ... Перша, хто носить... Перша, хто довів, що любов трапляється і на такому проекті ...". Бажаю зберегти і примножити...", "Так як я обожнюю щирі емоції на фото, а не постановку - то однозначно друга", "Подобаються обидві фотки. Але 2 прям зачепила і тепер стоїть у мене на шпалерах у телефоні. Тому що вона жива і дуже красива"- коментують шанувальники.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін перевернув життя українки.

Раніше Знай.ua повідомляв, "Холостяк" Добринін розкрив усю правду про життя після шоу.

Також Знай.ua писав, Холостяк відверто розповів про інтим з учасницям шоу.