Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в стильному луці. А в підписі до нього розповіла, що напередодні казкового весілля вона дала відверте інтерв'ю, в якому відповіла на найбільш пікантні питання.

"Поспішаю поділитися з вами своїм бліц-інтерв'ю для @wmjru. Відповіді на ці питання ви зможете знайти зараз у них на сайті, там є дещо навіть про нареченого. "У цьому році я вперше... Я ніколи не забуду... Мій головний недолік... Моя гідність... Мене часто порівнюють з… Коли я була маленька, мене називали... Я ніколи не відмовлюся від... Але завжди відмовляюся від… Найбожевільніший вчинок у моєму житті... Я мрію... В будь-якій незрозумілої ситуації я… Найбільше на світі я боюся... Я плачу, коли... Ідеальний вихідний, коли… Вибираючи між кар'єрою і сім'єю, я виберу... Коли мене ніхто не бачить, я... У відносинах з коханим я ніколи не дозволяю собі… Коли я вперше побачила майбутнього чоловіка, то подумала... Знайомство з його батьками минуло... Коли я познайомила його зі своїми батьками... Мій чоловік ніколи не... Але зате завжди... І ось ми вже разом... років", - написала Аліна, таким чином інтригуючи шанувальників і закликаючи їх читати інтерв'ю на російському сайті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.