Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив трепетний кадр з маленьким сином Майклом, обличчя якого поки не показує громадськості. Так, артист зізнався, що їх розкішне весілля пройде на початку липня, а ще зазначив, що підготовка проходить дуже складно.

"Доброго ранку))) сталість у інстаграмі - не мій коник 😂😂😂 ну, ви, напевно, вже звикли. Насправді, я випав взагалі трохи з життя. Як ви вже всі знаєте, готуємося до весілля, на початку липня. Неможливо, як це складно! Спасибі моїй сестрі @alina_topalova і її агенству.
А ще я записую нові пісні. Скоро ви почуєте. Дуже хочу розповісти побільше, але краще покажу)
Хорошого тижня...", - поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Які ви позитивні!!!!! Дуже гармонійна пара!!!!!!", "Немає нічого важливішого за сім'ю :-)", "Улюблені котики😍😘❤️", "Такі мілашки 🌹🌷♥️😘", "Солодкі😻👍".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.