Чоловік популярної ведучої Регіни Тодоренко і співак Влад Топалов поділився з шанувальниками інтимним сімейним відео з ліжка. Відповідні кадри артист розмістив в Instagram.

Він показав, як вони прокидаються в п'ять ранку з-за того, що маленький син не дає їм поспати більше.

"🙄 діти - квіти життя! Збери букет і подаруй бабусі! Ось таке у мене сьогодні настрій вранці! 😂", - пише Топалов під публікацією.

Шанувальники прийшли в захват від такої відвертості і зазначили, що як щасливо пара виглядає разом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Як же це мило і сміливо — показати тисячам людей своє інтимне, можна сказати, щасливе сімейне час ранку, коли ти прокинувся, поряд всі милі, сонні… І малюк… Це так здорово, обеззброює така щирість і навіть сміливість", " Ідеальна картина, Регіна так мені подобається. Дуже природна. Справжні! Прості такі, звичайні. У мене виникло питання: хто знімає це відео?", - пишуть коментатори.

У короткому ролику Влад Топалов нарікає на вимушені ранні підйоми із-за маленької дитини. Зокрема, за словами артиста, це відео було записано в п'ять годин ранку.

Раніше повідомлялося, що зоряна українська телеведуча Регіна Тодоренко показала в мережі, як вміє жартувати на чоловіком Владом Топаловим.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка поділилася знімком чоловіка на прогулянці з синочком і зробила йому досить креативне визнання в любові.

зокрема, на опублікованому фото чоловік Регіни Влад Топалов одягнений у шорти та футболку. Крім того в об'єктив потрапила частина коляски з малятком.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко влаштувала Топалову розбір польотів.

Як повідомляв Знай. ua, Тодоренко спаплюжила Великдень голими грудьми.

Знай. ua писав, що Тодоренко висміяла Топалова на весь Instagram.