Актриса комік-студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила мережу елегантною фотографією. Кравець не часто тішить шанувальників новими фото. А ось на фан-сторінці знаменитості життя кипить. Там щодня публікують фото артистки з концертів і заходів. В цей раз передплатникам показали фото Олени з концерту популярного українського комедійного шоу в Луцьку.

"Принцеса, фото с концерта в Луцке", - підписали світлину фани.

Там Кравець вийшла на сцену в чорній елегантній сукні. Волосся на голові у актриси зібрані в пучок, а чубчик природно звисає по вигинах особи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото Олена щиро посміхається, напевно саме ця усмішка так подобаються шанувальникам творчості Кравець.

"Чарівна", "Сексуальна", "Принцеса", "Що можу сказати як старе вино з кожним роком смачніше", "Класна", – пишуть фоловери, додаючи безліч смайлів у вигляді вогню, корони і сердечок.

Олена Кравець є багатодітною матір’ю. У артистки троє дітей. Але, не дивлячись на це, комедійна актриса тримає себе в хорошій фізичній формі, знаходить час і на кар’єру, і на сім’ю.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.