Примадонна російської естради Алла Пугачова впала просто перед камерами на сцені. В мережу "злили" дивне відео, на якому показано, як на фестивалі "Жара" в столиці Азербайджану Баку Пугачова "знепритомніла".

Відео поширили на одній з фан-сторінок Пугачової в Instagram. Як з'ясувалось, ролик було записано ще в 2017 році, проте це відео раніше не було оприлюднено.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ролик являє собою, скоріш за все, рекламу фестивалю. На кадрах видно, що на музичному заході разом із Пугачовою присутня і її давня подруга Лайма Вайкуле. Дві зірки стоять перед камери, вітаючись із глядачами. Після того, як Вайкуле виголосила привітальну промову, Пугачова, яка нібито ледве тримається на ногах, каже: "Я не можу. Мені жарко".

"Ну не настільки ж. Почекай", - відповідає їй Лайма. Далі Пугачова вимовляє слово "Прощайте" і зображує, як "непритомніє"

Варто зазначити, що скоріш за все це був останній фестиваль "Жара", на якому була присутня Пугачова. Російська примадонна до 2017 року була частим гостем на цьому фестивалі, але уже з наступного року припинила відвідувати захід, як і більшість інших концертів.