Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке є кадром з нового кліпу "Пуля-дура", і яким вона заінтригувала прихильників. Точніше заінтригувала підписом до знімка, який може бути словами нової пісні зірки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У новому кліпі, як відомо, Лобода з'явилася в різних вельми пікантних образах, серед яких і в образі скелета. На цьому фото на ній довга біла футболка, волосся розпатлане, а обличчя розмальоване. Вона склала руки, як би про щось благаючи.

У підписі до відео Лобода написала: "Але я сьогодні не готова говорити про це, часу немає, і бажання немає. #Newalbom #MakingOf #пулядура". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото артистки. Зазначимо, що за тиждень кліп Лободи зібрав на YouTube понад 3 мільйони переглядів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.