Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього разу Маша Полякова показала незвичайне фото, на якому позує в дорослому образі - при повному параді, з макіяжем і зачіскою. Схоже дівчинка відвідала якийсь світський захід, на який прийшла в стильному темному комбінезоні з оригінальним принтом і аксесуарами. Довге волосся Маші завите і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Маша Полякова написала: "Ну що, 11 днів літа пролетіли непомітно. Правда, залишилося ще 80, але давайте або не профукаємо. А за цей чудовий комбез спасибі @gufokids_official". Шанувальники неоднозначно відреагували на таке фото і почали активно його обговорювати.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.