Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Не так давно співачка представила ніжний чорно-білий кліп на англомовну пісню Cosmic Love, повідомляє портал Politeka.

Протягом майже трьох хвилин, які триває відеоробота, Тіна Кароль практично не рухається, а просто сидить на стільці у воді і співає.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відео вийшло захоплюючим і навіть трошки гіпнотичним. Еротичності новому кліпу додало те, що на Кароль з одягу були лише солом'яний капелюх і поростирадло. На задньому плані видніється пляжна парасолька.

Нагадаємо, що у виконавиці контракт з нью-йоркським лейблом. Своїм англомовним альбомом співачка прагне "показати цьому поколінню, що ми живемо в світі без кордонів".

У коментаря до кліпу шанувальники моментально почали висловлювати свій захват:

"Друга пісня за два дні, трудяжка. Дуже ніжно, дуже красиво. Дійсно Cosmic Love", "Оооо, нарешті. В саме серце", "Це чудово, мені дуже подобається твій голос", "Чарівний голос", "Цей чуттєво-проникливий голос можна слухати вічно", "Ніжність і простота", "Прекрасне відео..... шкода без танцю - чудово танцюєш при виконанні пісні. Приємно слухати і дивитися. Завжди залишайся такою", "Побачивши заставку подумав, що Lana Del Rey випустила новий кліп. Досить схоже відео до її ретро стилю!"

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.