Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила спільне селфі з колишнім чоловіком, хореографом і шоуменом Дмитром Коляденко, запропонувавши фанатам вибрати найоригінальнішу назву для їх спільної політичної партії. Так, артистка заінтригувала прихильників призами за найцікавіший варіант.

"ось Ми з Дімою вирішили пофантазувати, а як би могла називатися наша політична партія?
Хочемо почути ваші версії!
На автора оригінальної назви чекає приз від нас!", - поділилася емоціями Білик. Фолловери не пройшли повз: "Партія "Диван з вікна"😆", "Партія ДіБілик 💚💚💚", "Граблі", "« Ірко» - Ірина , Коляденко! Я б проголосувала", "Партія розлучених.", "Партія "Не така як всі і Людина-валіза", "Кіт Базиліо і лисиця Аліса😂голосуємо 👍".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.