З приходом літа всі українці замислюються про відпочинок, так як наближається час відпусток. Але, кожному хочеться відпочити так, щоб не залишитися з порожніми кишенями. Українські знаменитості теж знають толк в дешевій і цікавій відпустці для душі.

Українська телеведуча Леся Нікітюк, наприклад, може похвалитися не тільки яскравими подорожами, але і благодійністю, яка дає відпочинок, не виїжджаючи з країни.. Про це ведуча розповіла за лаштунками шоу "Хто зверху?", в якому вони з Сергієм Притулою очолюють зіркові команди.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Все почалося з того, що я стала продавати речі в Instagram, – згадує Леся. – Мої підписники їх купували, і на виручені гроші я оплачувала всі борги притулку для собак перед
ветеринарними клініками. На залишок купувала необхідні медикаменти і корм. Притулок знаходиться в Хмельницькому. Він нікому не підпорядковується, ним займаються виключно волонтери. На даний момент там знаходиться 250 собак.".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як каже голова громадської організації "Врятуй життя" Олена Голубнича, допомога Лесі Никитюк була дуже своєчасною. Після того як провідна опублікувала фото з цуценятами в соцмережах, інтерес до притулку значно зріс, а багато тварин знайшли своїх господарів. Ведуча не збирається зупинятися на досягнутому. Найближчим часом вона планує повторити цю акцію.

У свою чергу, ведучий і учасники шоу Нового каналу "Improve Live Show" порадили, куди недорого відправитися відпочивати влітку.

Євген Кошовий порадив відпочинок в Греції:

"Море і неймовірна кухня! Обожнюю їх восьминогів, цукіні, які там роблять за своїм рецептом, здається, у фритюрі, рибний суп – просто фантастичний! Українського «виробника курортів» теж треба підтримувати, он у нас Одеса! Я з гастролями часто там буваю – люблю одеські затишні місця, де мене ніхто не помітить".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зізнається,що популярність - важка штука, адже його впізнають навіть в Австралії:
"Так просто в труселях походити не вийде! Здавалося б, можна сховатися за кордоном, але наші люди скрізь! Особливо смішно було, коли в Австралії, ф*г знає де, в Мельбурні зайшли в аптеку – і з кінця черги чую: "Да ладно! Шо, правда? Кошовий?"

Валентин Міхієнко стверджує, що відпочинок за кордоном - це не завжди дорого.

"Я он купив путівку за 95 доларів, з перельотом і проживанням, на чотири дні в Грузії! Якщо мінімум грошей, і закордон вас ще особливо не дивувала, летите в Єгипет і Туреччину!".

Валик Міхієнко

Костя Трембовский і зовсім впевнений, що чудово відпочити можна і в Україні:

"Можна поїхати в Славське і не витрачатися на перельоти. На Закарпатті тиждень запросто жити дуже бюджетно. Якщо все ж хочеться полетіти, їдеш у Вільнюс, а вже звідти дешево летиш у будь-яку точку світу!"

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.