Нещодавно Едгар Камінський поділився публікацією, в якій підтвердив, що дійсно розлучається зі своєю дружиною, учасницею гурту "Неангели" Славою.

Так, чоловік повідомив, що відкрив свою власну клініку, а в пості зазначив всіх людей, яким вдячний за цей результат. Але в списку не було Слави, що здивувало підписників. Пізніше він пояснив, чому не подякував у пості Славу.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прочитав багато гнівних коментарів під попереднім постом. Відповідаю. Я не забув подякувати дружину, я просто не можу бути вдячний їй за щось окремо. Хто дивився мої інтерв'ю, відео, виступи на конференціях або читав мої пости, знає, як я ціную Славу. Я вдячний їй за все. Коли ти живеш у шлюбі, у справжньому коханні, то все робиться від душі, від чистого серця і ти не чекаєш оди і хвали. Сімейні вчинки саме такі. Я не роблю нічого спонтанно. Всі мої вчинки зважені і продумані", — написав Едгар.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, у своєму Instagram чоловік Слави з "Неангелів" опублікував фото з їхнім спільним сином.

"Найдобріші і найщиріші емоції — дитячі. Бажаємо всім гарного настрою. Пам'ятайте — все на краще", - підписав фото Едгар.

На думку багатьох, остання фраза "Пам'ятайте - все на краще" відноситься саме до розлучення зі Славою.

Нагадаємо, стала відома дата розлучення Слави Камінської з чоловіком Едгаром.

Як повідомляв портал Знай.uа Вікторія Смеюха не приховує, що має конфлікти зі своєю партнеркою по сцені Славою Камінською.

Також портал Знай.uа писав, що у сімейному житті на перший погляд зразкової сім'ї українського шоу-бізнесу вже давно все було не так добре, як здавалося.