Легендарний режисер Стівен Спілберг розповів, що працює над унікальним проектом. Як повідомляє видання Variety, в роботі у метра знаходиться серіал у жанрі хоррор, який глядачі зможуть дивитися тільки вночі.

"Зайшов Стівен Спілберг і сказав: "У мене є дуже страшна історія, яку я хочу зняти. Він сам пише сценарій. Він (довгий час) нічого не писав, тому те, що він пише щось - це фантастика", - розповів засновник сервісу потокового відео Quibi Джеффрі Катценберг.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За задумом Спілберга, серіал варто дивитися тільки після опівночі. У Quibi придумали для цього особливу концепцію: на екрані з'явиться годинник, які будуть відстежувати час заходу сонця для кожного окремого глядача. Серіал буде доступний до тих пір, поки сонце знову не підніметься.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Режисер написав сценарій для шести з 10-12 епізодів, робоча назва для яких "Spielberg’s After Dark". Правда, триваліться серій буде досить короткою - всього 7−10 хвилин.

Нагадаємо, гучний "Чорнобиль" отримає продовження, фанати у захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі показали трейлер "Холодне серце 2".

Також Знай.иu писав, з'явився трейлер гучного українського фільму для всієї родини.