Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні кадри з новоспеченим чоловіком Олександром, позуючи в довгій білій сукні з принтом червоних маків і босоніжках на масивних підборах. Так, закохані ніжно обіймалися, а сама Аліна зізналася, що дуже боїться висоти, навіть коли її носять на руках.

"Щоб любив і на руках носив, як кажуть)))
Я страшенно боюся висоти🙈 І єдина людина, якій можу довірити своє тіло на підняття і всякі там кружляння/носіння - це мій Сашко або комочок (вдома я його тільки так називаю ))) Пи.си. А ви боїтеся коли вас піднімають ?))))", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери взялися коментувати: "Така мила💕💕", "Ви дуже гарна пара😍 бажаю вам багато любові 😘 і щастя😊😍", "Милі🌸♥️", "Ви такі гарні", "Які милі!!!!)))❤️❤️❤️❤️❤️💋", "Такі милі)))", "Щастя вам💖".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.