Розлучення відомої української співачки Слави Камінської стало найбільш обговорюваною темою вітчизняного шоу-бізнесу. У середу, 12 червня мало відбутися судове засідання, але зіркове подружжя на нього не з'явилося. У той же час, адвокати учасниці "НЕАНГЕЛІВ" попросила у суду додатковий час на мирне врегулювання всіх питань. Нова дата суду вже відома.

Слава Камінська
Слава Камінська

Довгий час ні Едгар, ні Слава не коментували інформацію про розлучення. Першим мовчанку порушив пластичний хірург і відверто заговорив про своє рішення. У свою чергу, Слава відкрито не коментує особисту тему, однак публікує неоднозначні меми на своїй сторінці в Instagram.

За словами Едгара, два роки вони зі Славою "перебували в невагомості". Швидше за все, Камінський втомився від цього стану. Сьогодні на сторінці зірки вперше з'явилися нові instastories, серед яких два мема з текстом: "Я люблю тебе такою, якою я є" і "Я втомився, я – мухожук".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ймовірно, таким чином Слава відповіла на коментар чоловіка щодо розлучення. Проте відкрито про розставання співачка досі не говорить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Смеюха не приховує, що має конфлікти зі своєю партнеркою по сцені Славою Камінською.

Також портал Знай.uа писав, що у сімейному житті на перший погляд зразкової сім'ї українського шоу-бізнесу вже давно все було не так добре, як здавалося.